09-7640576 (Pejabat) 012-9999669 (Hotline) Email: info@terbaikdariladang.com

Produk Terkini

lihat lebih banyak produk Lihat lebih banyak produk

Ainan Tasneem

Ainan TasneemPenyanyi Popular

Hee shawl tu yang cantik sangat sebenarnya okay. Shawl ni mudah nak dibentuk dan digayakan. Paling Ainan suka shawl TDL ni boleh digayakan dengan pelbagai cara tetapi masih menutup dada kerana shawl ni panjang dan lebar.

Fatin Liyana

Fatin LiyanaBlogger Terkenal

Masa mula-mula dengar nama TDL, rasa macam sempoi sangat. Of course saya pun menggayakan shawl keluaran TDL. Senang nak bentuk, tak keluar pun sideburn. Cayalah! Warna pun memang comel-comel macam lollipop.